Auto reparatie en onderhoud bij Germa Auto's

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig auto-onderhoud bent u bij Germa Auto's aan het juiste adres. U kunt vooraf u een reparatie uit laat voeren ten alle tijde een prijsopgave krijgen. Zo komt u niet voor grote verrassingen te staan. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine onderhoudsbeurt, bij Germa Auto's onderhouden wij alle automerken.

Belang van een onderhoudsbeurt

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van uw auto beschadigen. Een onnodig dure reparatie is het gevolg. Daarom adviseren wij om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto is, afhankelijk van de kilometerstand, één onderhoudsbeurt per jaar vaak voldoende. Een oudere auto heeft vaak meer onderhoud nodig. 

Grote beurt en kleine beurt voor uw auto

Met de grote beurt van Germa Auto's kunt u erop vertrouwen dat uw auto in de best mogelijk staat verkeert. Olie en filters worden vervangen, overige vloeistoffen worden bijgevuld, remmen worden gecontroleerd en schoongemaakt of zonodig vervangen. Indien u uw onderhoudsbeurt combineert met de APK-keuring kunnen we deze uitvoeren tegen een kortingsprijs. Daarnaast bieden wij met de kleine onderhoudsbeurt aan waarbij ondermeer het interieurfilter oliefilter en olie vervangen worden. Tevens wordt uw auto op een tiental punten gecontroleerd, waarmee u weer veilig de weg op kunt.